VLOERKLEDEN KEUZE

VLOERKLEDEN EN KARPETTEN


Karpetten geven sfeer aan ieder interieur.  Nu zijn er heel veel verschillende vloerkleden of ook wel karpetten genoemd te koop van zowel klassiek, modern, hoogpool, laagpool, wol, patchwork etc
Als u een tapijt wilt gaan kopen is het van belang dat u altijd rekening moet houden welk vloerkleed bij u past. Niet alleen de kleuren en de materiaalkeuze van een karpet  is van belang maar ook de gebruiksvriendelijkheid. Als u een karpet of tapijt zoekt voor uw woonkamer zal deze zwaarder belast worden dan bijvoorbeeld een vloerkleed voor de slaapkamer. We proberen u hierbij te helpen met uw keuze. We zullen de verschillende kwaliteiten karpetten en tapijten hier gaan benoemen:
 
Welke afmeting:
Voor een slaapkamer of kinderkamer is dat niet echt van belang dan kiest u de afmeting welke het beste past in de desbetreffende kamer. Voor een vloerkleed voor de woonkamer adviseren wij altijd om een groot vloerkleed te kopen, zeker in de zithoek geeft dit een ruim effect. Het karpet mag best een stukje onder bank of stoelen komen te staan, dat staat royaal en geeft zeker een ruimte.
 
Welke kwaliteiten:
 
Katoenen vloerkleden: Deze tapijten en karpetten geven een warme uitstraling. Ze zijn er in de uitvoering laagpolig en hoogpolig. Katoenen karpetten hebben altijd warme kleuren, maar zijn wel gevoelig voor zonlicht en vlekken zijn soms wat lastig te verwijderen. Heeft u vlekken dan verwijzen wij u naar onze pagina voor onderhoud.
 
Wollen vloerkleden: Wol is een natuurproduct en heeft als grote voordeel dat het zichzelf blijft reinigen. Ook hebben wollenvloerkleden een isolerende en geluiddempende functie. Deze karpetten zijn er in verschillende uitvoeringen zoals berbervloerkleden, klassieke vloerkleden, vintage vloerkleden, laagpolige vloerkleden en hoogpolige tapijten. Zoekt u een heel mooi tapijt dan vervalt u in de collecties handgemaakte of Nepal vloerkleden.

Sisal vloerkleden: Sisal is een natuurproduct, het lijkt een beetje op kokos en is bijna onverslijtbaar. Ze worden tegenwoordig verkocht in verschillende leuke kleuren. Sisal vloerkleden zijn hard, en soms lastig te reinigen.
 
Synthetische vloerkleden: We kennen heel veel soorten synthetische garens, zoals polyester, polypropyleen enz. Tegenwoordig zijn deze garens erg mooi en gemaakt in heel veel schitterende kleuren. Het grote voordeel van deze garens is dat het makkelijk is in onderhoud, niet verkleurd en heel erg geschikt is voor mensen met kleine kinderen en huisdieren. Deze vloerkleden zijn uiteraard verkrijgbaar in alle prijsklasse, afmetingen en kleuren.


Het is dus van grootbelang als u overweegt een tapjt te kopen dat u met bovenstaande punten rekening houdt. Afmetingen, hoogpolige vloerkleden, of laagpolige vloerkleden, kwaliteit keuze, kleuren etc. zijn mede bepalend voor uw keuze.
 
In onze webwinkel bieden wij al deze karpetten en tapijten aan tegen betaalbare prijzen. U heeft bij ons altijd de fabrieksgarantie, en natuurlijk ook het recht van retour van 14 dagen. Heeft u iets besteld en u vindt het toch niet mooi ? Stuur ons een e-mail en u ontvangt de retourinstructies van ons per e-mail. Zoals het hoort laten wij dan uw bestelling op onze kosten weer bij u ophalen en betalen wij u het volledige aankoopbedrag terug.

 

VLOERKLEDEN EN KARPETTEN
Laatst bekeken producten

Meest bekeken producten

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Mail ons: sales@koopjevloerkleed.nl